secretlovecover

Avem o viață agitată, ocupată în principal de dezvoltarea personală, care trebuie să recunoaștem, ne ocupă foarte mult din timpul liber. Nu mai avem timp pentru noi, pentru sufletul nostru și pentru viața privată.
Pentru o relație, de multe ori ne îndreptăm atenția către cei apropiați: colegi, vecini de cartier sau oameni cunoscuți la diverse evenimente.
Constatăm faptul ca oferta este chiar limitată uneori, sau oferă surprize neplăcute, complicații inutile, propuneri indecente ce duc la relații complicate, ciudate și nepotrivite, doar din nevoia de comunicare și de satisfacere a unor nevoi personale…
Întotdeauna avem, evident, o altă posibilitate, de a ne crea propriul nostru drum, curat, frumos, de a ne găsi partenerul, jumătatea, iubirea vieții.
Dacă doriți să ajutați alți oameni să vă cunoască, să vă descopere și să vă schimbe viața în bine, vă propun acest nou proiect.
Este la început. A fost lansat pe 01.10.2017, dar cu ajutorul vostru se va dezvolta.
Intrați, ”jucați-vă” pe el și spuneți-ne părerea, dați-ne sugestii, solicitați-ne să adăugăm sau să eliminăm anumite lucruri, pe adresa de e-mail: contact@secretlove.ro


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up